Student League 2019

Student League 2019Primeur Scheveningen500 Student League
Scheveningen500 kent een heuse primeur in 2019: zeiljachten bemand door studenten strijden om de prestigieuze Student League bokaal, waarbij elk schip een studentenstad vertegenwoordigt. Studenten krijgen zo de kans om te proeven aan de fantastische zeilsport waarbij samenwerken, doorzetten, kennis en kunde van de omgang met de elementen en sportiviteit centraal staan. In dit evenement wordt samengewerkt met Stichting Studentensport en V.N.S.Z. Nestor.Schepen en studenten gezocht
Wij zijn op zoek naar schippers en studenten die sympathiek staan tegenover dit nieuwe initiatief, waarbij de schipper als ‘On-Board-Advisor' (OBA) de bemanning op gepaste wijze terzijde staat, waarbij de veiligheid van schip en bemanning niet in het geding komt. Natuurlijk is het ook toegestaan om als student zelf met een schip in te schrijven of zich als bemanning op te geven op een ander schip. Wij bemiddelen hier graag bij.

Spelregels en ondersteuning
Wij hebben een aantal spelregels ingevoerd om het voor de deelnemende ‘On-Board-Advisor' en studenten aantrekkelijk te maken:

  • Verlaagd inschrijfgeld (-50%) te betalen door de deelnemende studenten
  • Boordkas en vrijhouden van de ‘On-Board-Advisor' 
  • Gratis aanvullende scheepsverzekering (Max Behrend Verzekeringen)
  • Gratis ‘Student-League-Rating', waardoor alle deelnemers een eerlijke kans hebben op een hoge klassering
  • Champagne bij aankomst & ‘altijd prijs' garantie
  • Kennismaken nieuwe zeilfanaten
  • Trainen door advies van top zeezeilers 

Walprogramma & Feestelijke prijsuitreiking
We kennen -traditiegetrouw- alleen maar winnaars: deelnemen en aankomen is winnen. Voor de verkiezing van de ‘On-Boad-Advisor Of The Year' wordt tijdens de prijsuitreiking gepaste tijd gemaakt en datzelfde geld uiteraard voor de uitreiking van de 'Student League bokaal.'

Direct aanmelden van schepen en studenten voor de Scheveningen500 Student League
Vanwege de primeur en het bijzondere karakter van de Student League wordt op prijs gesteld dat ‘On-Board-Advisors' (schippers) en studenten voorafgaand aan de inschrijving contact opnemen met Floris Ingen Housz wedstrijdcommissaris@zeilrace-rally.nl of met Wytse Bouma voorzitter@zeilrace-rally.nl.

Foto: R. Koelink (Foto-Nautiek.nl)

 

x Verstuur