Inschrijving gesloten

Inschrijving gesloten

Op zaterdag 20 juli 2019 start de Scheveningen500, georganiseerd door Stichting Zeilrace & Rally, met als eindbestemming St. Malo. Als je St. Malo eenmaal gezien hebt wil je er altijd weer naar terug. De ligging aan zee, de rijke historie en het voortreffelijke eten maken het uniek. De wedstrijd (500NM) staat open voor ORC en IRC jachten en ongemeten zeilschepen. Voor de zeilwedstrijd worden de Eddystone Rocks gerond. Tegelijkertijd start de toertocht met een kortere baan (350 NM), waarbij het is toegestaan om meerdere havens aan te lopen.

Zoekt u nog bemanning of wilt u meevaren? Kijk dan ook eens op de site van onze partner Tendrr.

De INSCHRIJVING is inmiddels GESLOTEN. Voor vragen: Janet Streefkerk, communicatie@zeilrace-rally.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Onderstaand formulier is niet meer in gebruik.

Inschrijfformulier
* verplichte velden

Akkoord
Hierbij verklaar ik als schipper, mede namens de bemanning, dat de ingeschreven boot en bemanning voldoen aan de eisen zoals gesteld in de Aankondiging/ Notice of Race welke u op deze website onder Wedstrijddocumenten vindt. Hierbij geef ik, mede namens de bemanning, toestemming om scheepsnaam, scheepstype en klasse te publiceren op de website, foto’s en ander beeldmateriaal te mogen publiceren op de website en beeld te mogen plaatsen op gerelateerde social media en via andere vormen, zoals printuitingen en presentaties. Ook geef ik Stichting Zeilrace & Rally toestemming om mij en mijn bemanning actief te (laten) informeren over gerelateerde activiteiten.


Inschrijfgeld
Uw inschrijving is een feit zodra uw inschrijfgeld is ontvangen op bankrekening NL54 RABO 0373582943 t.n.v. Stichting Zeilrace & Rally, o.v.v. Inschrijving Scheveningen500, scheepsnaam en naam schipper.
Het inschrijfgeld bedraagt voor een schip met maximaal 4 opvarenden 345 Euro, voor iedere extra opvarende boven de 4 komt hier 72,50 Euro bij. (Dit wijkt af van NOR. Het bedrag betrof eerst 60 Euro, maar we hebben het inschrijfpakket uitgebreid: Elke deelnemer ontvangt nu een polo, kortingsbon voor captains dinner en kortingsbon voor diner in St. Malo). Het is ook mogelijk in te schrijven als bedrijf. De kosten hiervoor bedragen 750 Euro (ex. BTW).
Betaling voor 1 juni 2019 geeft een reductie van 50 Euro.

Bevestiging
We gebruiken Mailchimp als ons communicatie platform. Door op onderstaande button te clicken bevestigt u uw inschrijving. De informatie zal worden opgeslagen in ons communicatie platform Mailchimp. U ontvangt een bevesting in uw emailbox. Na het bevestigen van die mail wordt uw inschrijving opgenomen in onze inschrijflijst. Indien u meer wilt lezen over het privacy beleid kan dit via de volgende link: Learn more about Mailchimp's privacy practices here.