Inschrijving voorlopig

Inschrijving voorlopig

Op zondag 7 februari 2021 organiseert Stichting Zeilrace & Rally een informatieve voorbereidende bijeenkomst, die afhankelijk van de situatie de vorm krijgt van:

-        Een zoomcall tussen 14.00 en 15.30 uur; of als de Covid-regels dat weer toestaan

-        Een bijeenkomst bij Vrolijk Watersport, Visafslag Hal 18-20 2563 VM Scheveningen. Aanvang 14.00 uur, borrel 16.00 uur, einde circa 17.00 uur.            

Voor (kandidaat-)deelnemers aan de Scheveningen Zeilrace & Rally en geïnteresseerde wedstrijd- en toerzeilers en deelnemers aan de StudentLeague wordt een boeiende presentatie/programma aangeboden, met veel informatie over de race en de toertocht naar Plymouth.

Zo zullen enkele winnaars van de vorige Edities (Peter de Weerdt – 2015/2017 en Bart Desaunois 2019) en uit de doeken doen hoe zij als double-handed zeilers er in geslaagd zijn om overall winnaar te worden. En door uitgekiend zeilen en goed samenwerken, ervaren wedstrijdzeilers met volledig bemande schepen vóór te blijven. 

Bas Vermeulen en Anne-Joike Bouma gaan in op hun ervaringen als deelnemers aan de Student-League – en hoe het zeilen met door studenten bemande zeiljachten een onvergetelijke ervaring voor hen werd.                                                                                            

Afhankelijk van het event (zoomcall of bijeenkomst) worden er video’s getoond van voorgaande Edities. 

Kortom uit de eerste hand krijgt u inzicht in en deelt u in de ervaring van ervaren deelnemers en enthousiaste jonge zeezeilers.

Speciale aandacht is er voor de Sponsoren, die Scheveningen Zeilrace & Rally helpen realiseren. Hoofdsponsor Vrolijk Watersport fungeert als gastheer en heeft voor de deelnemers aan de Editie 2021 een aardige kortingsaktie in petto. 

AANMELDING
Wij zien uit naar een boeiende middag geheel in het teken van een heerlijke zeiltocht naar een prachtige bestemming. Wij stellen op prijs als u uw komst aan ons zou willen bevestigen met een kort email bericht naar Jos Gomes: secretaris@zeilrace-rally.nl

 

x Verstuur