Algemene informatie

Algemene informatie

Het Zeilrace en Rally Scheveningen500 offshore zeilevenement editie 2023.

Offshore zeilen naar Falmouth (UK) in de Toerklasse, ORC/IRC en dual-handed

Kenmerkend voor de Scheveningen500: 

  • Laagdrempelige toegang tot offshore zeilen (Toerklasse, StudentLeague) maar zeker ook voor ORC en IRC gemeten schepen

  • Uitdagend en strategisch zeilen langs de kust van Europa richting het zuiden

  • Toerklasse: voor de recreatieve zeilers die een volgende stap willen maken of voor zeilers die het gewoonweg heerlijk vinden om een lange tocht te maken richting het zuiden ('maak er je eigen prestatietocht principe van' gevoel') 

  • Er wordt met een scherp oog gekeken naar hoe we het evenement budget vriendelijk en toegankelijk kunnen maken en vooral ook met een gemoedijke sfeer. 

  • Van elkaar leren is een verlengstuk bij deelname. We stimuleren goed zeemanschap en helpen u op weg. Daarnaast is het contact onderling tussen deelnemers een waardevolle bron van kennis en ervaring. 

  • En elke uitvaller, die door omstandigheden onderweg moet besluiten om af te haken en een haven binnen te lopen, beschouwen wij als een verstandige schipper handelend op basis van goed zeemanschap

  • meer weten over onze doelstellingen?

 

Douane-formaliteiten, BTW, Rode diesel, doorvaart windparken, scheepspapieren 
Via de de link Algemene informatie zeilen naar het buitenland vind u een artikel waarin wij voor u over bovengenoemde zaken een en ander op papier hebben gezet. Vergewist u zich er wel van of de regelgeving inmiddels niet is gewijzigd – wij staan niet in voor de actualiteit en (derhalve) juistheid van deze informatie.

 

Notice 8: sailing your pleasure craft to and from the UK
Via de link Notice 8 vindt u relevante infomatie van HM Revenu & Customs.

 

Blijf op de hoogte van de Scheveningen500 editie 2023 naar Falmouth

 
 
 
 
Email Format
Please select all the ways you would like to hear from Stichting Zeilrace & Rally:
You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.
 

x Verstuur